Omega3 visolie


Omega3 visolie kopen bij Fitnessprof


Onderdeel van een gebalanceerd voedingspatroon zijn koolhydraten, eiwitten en vetten. Gezonde vetzuren halen we onder andere uit koudwatervissen. Houd je echter niet van vis of eet je het niet vaak, dan kun je kiezen voor het innemen van capsules met omega 3 visolie. Deze vetzuren dragen bij aan een gezond hart, hersenen, ogen, gewrichten, bloedvaten en een goed cholesterol. Deze vetzuren zijn dan ook essentieel bij evenwichtige voeding. Visolie van Epax in zuivere vorm en tegen scherpe prijzen, koop je natuurlijk bij Fitnessprof.


Wat zit er in visolie

Er zijn drie verschillende soorten omega 3-vetzuren, namelijk ALA, EPA en DHA. ALA is een plantaardig omega 3 vetzuur. DHA vetzuren zijn erg belangrijk voor gezond hersen-, zenuw- en oogweefsel. Door voldoende inname van DHA is al waargenomen dat het hersenvolume in het gebied wat een rol speel bij onder andere gedrag en gemoedstoestand, toeneemt. Tevens helpt omega 3 heel goed bij het verhogen van het goede cholesterol HDL en het verlagen van het slechte LDL cholesterol. Indien je niet voldoende vette vis eet, het advies ligt op twee keer per week, dan is ons lichaam in staat om zelf DHA te produceren. Hier heeft het echter wel alfa-linoleenzuur, ALA, voor nodig wat o.a. uit lijnzaadolie afkomstig is. Het menselijk lichaam kan ALA omzetten in EPA en DHA, echter dit is een moeizaam proces. Toch krijgen we doorgaans te weinig ALA binnen om zelf DHA te maken. Het derde vetzuur EPA, biedt ondersteuning bij de hormoonhuishouding waardoor bijvoorbeeld de menstruatie en uiteindelijk de overgang soepeler verlopen. 


Visolie, visolie en nog eens visolie

Als je omega 3 visolie bestelt, dan wil je ook alleen omega3 visolie ontvangen. Wij zorgen ervoor dat je precies krijg wat je vraagt. Onze producten zijn zuiver, puur en 100% eerlijk. Combineer dit met onze super scherpe prijzen en je weet meteen waarom je bij Fitnessprof moet zijn.


Omega 3 visolie bestellen

Of je nu aan topsport doet of niets van sport moet weten, iedereen die om zijn of haar gezondheid geeft, zou omega 3 supplementen moeten nemen. Natuurlijk bestel je je visolie waar en wanneer jou dat uitkomt. Maak dan ook een keuze uit ons ruime aanbod en wij doen de rest. Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan versturen wij je bestelling dezelfde dag nog. Wacht niet langer en kies voor een fit en vitaal leven.


Loading...