Obstacle run

Ga je deelnemen aan een obstacle run? Je fysieke en mentale gesteldheid wordt aardig op de proef gesteld tijdens dit evenement. Een goede voorbereiding is dan noodzakelijk. Ondersteun je trainingen met passende voedingssupplementen en vergroot je prestaties tijdens de run!


Haal meer uit je trainingen

In de webwinkel van Fitnessprof vind je datgene wat je nodig hebt om alles uit je trainingen te halen. Zo verkopen we onder andere Eiwitten (Isolaten), Eiwit repen, Creatine poeder, Glucosamine poeder, Aminozuren, Sportdranken, Omega-3 visolie en smoothies. De producten zijn geschikt voor gebruik bij diverse soorten trainingen. Of je nou aan krachttraining doet, duursport, of bezig bent met afvallen. Voor iedere doelstelling zijn er passende supplementen te vinden. Ben je aan het trainen voor een evenement zoals een obstacle run, dan is goed herstel na de training erg belangrijk. De voedingssupplementen die wij in ons assortiment hebben, helpen je hierbij. Zo zorgen eiwitten voor een beter spierherstel, zo haal je uiteindelijk meer uit je trainingen.

Transparante voeding met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

De markt voor sportvoeding is enorm groot. We kwamen erachter dat sommige sportvoeding een mindere hoeveelheid eiwit bevat dan ze beloven op de verpakking. Wij streven naar een eerlijke, transparante voeding met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo weet je precies wat je koopt! Haal het maximale uit jouw trainingen voor de obstacle run. Bekijk nu ons volledige assortiment in onze webwinkel. Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 16.00 worden dezelfde dag nog verzonden. Bestel je voor 50 euro of meer? Dan bezorgen we het gratis bij je thuis! Mis je een product? Laat ons dat dan weten, wellicht voegen we het doe aan ons assortiment.

Loading...