Creatine vergelijken

De wereld van sportvoeding is groot. Er bestaan verschillende soorten creatine, namelijk: creatine monohydraat, creatine ethyl ester en creatine blend. Welk soort voor jou geschikt is hangt af van het niveau waarop je sport en van hoe je lichaam reageert op de creatine. Het is verstandig om van te voren de creatine te vergelijken, om er zeker van te zijn dat je de creatine gebruikt die bij jou past.

Creatine vergelijken; ieder lichaam reageert anders

Ieder lichaam reageert anders op creatine. Indien je merkt dat je op een bepaalde soort creatine niet goed reageert, is het handig om te kijken naar een andere variant creatine. Er zijn een aantal verschillende soorten op de markt tegen verschillende soorten prijzen. Als je creatine gaat vergelijken, is belangrijk dat je precies weet wat je koopt. Regelmatig komt het voor dat de informatie op het etiket niet klopt met wat er daadwerkelijk in de verpakking zit. Bij Fitnessprof verkopen we uitsluitend transparante en eerlijke sportvoeding. Voor ons geen incorrecte informatie op etiketten, maar eerlijke en pure ingrediënten die goed zijn voor je lichaam.

Bestel jouw creatine bij de Fitnessprof

Bij ons kun je creatine kopen in poedervorm. Wij verkopen de monohydraat variant, deze variant wordt het meest aanbevolen door sporters. Deze creatine zorgt ervoor dat vocht extra wordt vastgehouden, hierdoor kan spieropbouw makkelijker plaatsvinden. Daarnaast heeft de monohydraat een neutrale smaak, ideaal voor het gebruik in combinatie met eiwitten, vruchtensap of weight gainer. Bestel nu jouw creatine bij de Fitnessprof! Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 16.00 worden gratis thuisbezorgd.

Loading...