Over Ons

Wie is Fitnessprof:

De gedachte om Fitnessprof op te richten is in 2011 ontstaan. Het ontstaan kwam mede voort uit het feit dat wij twee fanatieke sporterszijn die op zoek waren naar de juiste sportvoeding. Maar omdat de markt overspoeld is met voedingssupplementen is het moeilijk om de kwaliteit van producten goed in te kunnen schatten. Doordat wij zelf veel verschillende producten gebruikt hebben en hier nooit helemaal tevreden over waren zijn we zelf gaan denken over hoe dit beter zou kunnen. En met name dat deze voedingssupplementen zoveel mogelijk aansluiten bij de fanatieke veeleisende sporter als ook de recreatieve sporter. Zo zijn wij in de eerste instantie begonnen met het verbeteren/perfectioneren van de eiwitten en hun samenstelling. De reden hier van was dat wij vonden dat de verschillende eiwitten die wij gebruikt hebben allemaal aan de (te) zoete kant waren, daarnaast zaten er vaak toevoegingen in die na onderzoek geen toegevoegde waarde hadden. Ons streven was om goede voedingssupplementen samen te stellen op basis van alleen natuurlijke grondstoffen met zo min mogelijk toevoegingen. Het gaat tenslotte om de het percentage eiwitten en die willen we zo hoog mogelijk houden. Een goed voorbeeld van een voedingssupplement wat niet aan onze wensen voldeed en niet duidelijk was over hun product, was een product waar 100% wei eiwit op het etiket stond echter na onderzoekbleek het een mix te zijn van isolaat en het goedkopere concentraat. Op basis van deze informatie blijkt het eiwit percentage niet hoger te komen dan 75% tot 80%. Hiermee zijn wij van mening dat je als consument misleid wordt. Je betaald dan teveel geld voor je product, wat ook nog eens niet het product blijkt te zijn waar je naar op zoek was. Wij van Fitnessprof houden van transparantheid en eerlijkheid, om nog even op bovenstaand voorbeeld terug te komen, het zou dus een 100% wei eiwit(een echte isolaat dus) met min 90% eiwit, moeten zijn. En dan hebben wij het nog niet eens over de prijs van het product gehad. Dit alles bij elkaar was voor ons een van de redenen om een eigen lijn zinvolle supplementen op de markt te brengen waar wij voor 100 procent achter kunnen staan. Na de start van eiwitten volgde er al redelijk snel andere supplementen de lijn op. Fitnessprof is niet van de 'hype' producten, op onze overzichtelijke site zijn daarom alleen maar zinvolle producten voor de serieuze sporter te vinden. Van deze producten is wetenschappelijk vastgesteld dat ze goed zijn voor het lichaam. Naast de hoge kwaliteit die Fitnessprof in het vaandel heeft zijn onze producten Qua prijs- kwaliteitsverhouding juist erg scherp geprijsd. De producten die Fitnessprof laat produceren worden daarnaast uitsluitend geproduceerd door goedgekeurde grondstoffen uit de EU.

Wat verkopen wij:

We streven ernaar om op deze website een aanbod aan zinvolle supplementen te creëren, waarbij het belangrijkste criterium is: natuurlijke kwaliteit gekoppeld aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Fitnessprof gaat dus zeer zorgvuldig om met de samenstelling van het assortiment. Dit betekent ook dat niet alle voedingssupplementen op deze website zijn te verkrijgen. Een greep uit de supplementen die door Fitnessprof worden verkocht: Eiwitten (Isolaten), Eiwit repen, Creatine poeder, Glucosamine poeder, Aminozuren, Sportdranken, Omega-3 visolie, smoothies enz. Om het assortiment te optimaliseren stellen we het zeer op prijs als jij jouwpersoonlijke ervaring zou willen delen over een product wat je zelf gebruikt door een reactie aan ons te sturen. Deze reacties worden regelmatig geïnventariseerd en zullen op termijn ook mee wegen in de keuzes voor het assortiment. Maar ook als je suggesties hebt voor een merk of product waar je persoonlijk zeer goede ervaringen mee hebt, maar dit niet op onze website voor komt, dan vernemen wij dit graag. We zouden het erg waarderen als je dan hieronder een bericht zou willen achterlaten over jouw ervaringen met dat specifieke merk of product.

Waar onderscheidt Fitnessprof zich door:

Fitnessprof onderscheid zich onder andere van concurrenten door het in opdracht laten produceren en verkopen van producten die zeer zuiverzijn, waar de hoogste kwaliteitseisen aan zijn verbonden en die op basis van natuurlijke grondstoffen zo min mogelijk toevoegingen bevatten. Daarnaast is Fitnessprof transparant en eerlijk over hun producten, even kort door de bocht “wat erop het etiket staat zit er ook in!”

Loading...