Eiwitten

Eiwitten

Eiwitten bestellen? Er zijn vele soorten en merken eiwitten. Hoe weet je nu welke eiwitten je moet hebben? Fitnessprof houd het graag overzichtelijk en heeft al een zorvuldige selectie gemaakt zodat je niet verdwaald in het eiwitten oerwoud.

Zo is er voor elk specifiek doel wel een geschikt eiwit. Voor spiergroei en afslanken heeft Fitnessprof een heel mooi zuiver wei eiwit isolaat die hoog is in eiwitgehalte en laag in vet, koolhydraten en geen suikers bevat, de Performance Whey van Fitnessprof. Maar een plantaardig eiwit op basis van de gele split erwt is een heel goed alternatief voor wei eiwitten. Bovendien is het plantaardige eiwit 100% natuurlijk en vrij van allergenen wat het geschikt maakt voor iedereen. Dan neem je de Complete Green Protein van Fitnessprof.

Wil je graag wat kilootjes aankomen dan is een weight gainer een ideale keuze. Fitnessprof heeft gekozen voor Critical Mass van Applied Nutrition. Dit is een weight gainer met een goede prijs kwaliteit verhouding. Er gaan lekker veel shakes uit een zak van 6 kg en elke shake bevat de juiste hoeveelheid eiwitten, koolhydraten en vetten om te kunnen groeien.

Na al dat harde werken in de sportschool wil je ‘s avonds in bed natuurlijk lekker herstellen en je spieren door laten groeien. Dan komt er een caseine eiwit om de hoek kijken. Niet zomaar een caseine, maar een micellaire caseine natuurlijk. micellaire caseine wordt goed door het lichaam opgenomen en voed de spieren wel 7 tot 8 uur lang terwijl je lekker ligt te slapen. We hebben dus voor elk doel en doelgroep de juiste eiwitten in huis!

Weergegeven:
Sorteren op:
Loading...