Crossfit

Crossfit, een workout die intensief is en veel van je vraagt. Om goed te kunnen herstellen van een zware workout is sportvoeding van belang. Bij Fitnessprof ben je aan het juiste adres hiervoor. In ons assortiment vind je diverse soorten supplementen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.


Assortiment

Ons assortiment bestaat onder andere uit Eiwitten (Isolaten), Eiwit repen, Creatine poeder, Glucosamine poeder, Aminozuren, Sportdranken, Omega-3 visolie en smoothies. Ons doel is om producten aan te bieden die hun beloftes waar maken. Zinvolle supplementen die bevatten wat ze horen bevatten, voor een passende prijs. Of je nou een sporter op professioneel niveau bent, of wekelijks een lesje crossfit in de sportschool volgt, bij ons kun je zeker slagen. De producten op onze website zijn verdeeld in verschillende categorieën, zo vind je bij ons supplementen speciaal voor krachttraining, duursport en afvallen. Naast losse producten verkopen we ook voordeelpakketten en hebben we regelmatig aanbiedingen.

Op zoek naar eerlijke sportvoeding

Het idee voor Fitnessprof is begonnen in 2011. Wij, twee fanatieke sporters, zochten eerlijke sportvoeding. We kwamen erachter dat de daadwerkelijke samenstelling van eiwitten niet altijd klopt met de samenstelling die aangegeven staat op de verpakking. We zijn begonnen met het samenstellen van supplementen die wél eerlijk zijn, precies datgene bevatten wat ze horen te bevatten, zonder misleidende etiketten. Fitnessprof was geboren! Zoek je geschikte sportvoeding voor na een intensieve workout zoals bijvoorbeeld Crossfit? Neem nu een kijkje in onze webshop en laat je verrassen! Bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden. Plaats je voor 16.00 de bestelling? Dan heb je het de volgende dag nog in huis!

Loading...